Güncel Manşet

Doktoru silah zoruyla kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Samsun’da, eşi Çiğdem Ermiş’in 2017 yılında yapılan ameliyat sırasında yaşamını yitirmesine ilişkin davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan Ermiş tutuklandı. Ermiş ifadesinde “Denk..

Doktoru silah zoruyla kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Samsun’da, eşi Çiğdem Ermiş’in 2017 yılında yapılan ameliyat sırasında yaşamını yitirmesine ilişkin davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan Ermiş tutuklandı. Ermiş ifadesinde “Denk geldik arabasına bindim. Planlanmış bir şey değildi. Sonrasında olay buralara kadar geldi” dedi.

Doktoru silah zoruyla kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Samsun’un Atakum ilçesinde, eşi Çiğdem Ermiş’in (29) ameliyat sırasında aort damarının kesilmesi sonucu yaşamını yitirmesine ilişkin yargılandığı davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan Ermiş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ermiş ifadesinde, “Denk geldik arabasına bindim. Planlanmış bir şey değildi. Sonrasında olay buralara kadar geldi” dedi.

detail-photo-fancybox-0

SİLAHINI DOĞRULTUP ARACINI SÜRMESİNİ İSTEDİ

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Atakum ilçesi Cağaloğlu Bulvarı’ndaki ek binasında görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem, hastanenin otoparkında aracına bindiğinde yanına Gökhan Ermiş geldi. Araca binen Gökhan Ermiş ile Dr. Erdem arasında tartışma çıktı. Kısa süreli tartışmanın ardından Gökhan E., silahını doğrultup, Erdem’den aracı, Samsun- Ankara karayoluna sürmesini istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis, Erdem’e ait olan otomobilin peşine düştü.

detail-photo-fancybox-1

EŞİ 2017 YILINDAKİ AMELİYATTA HAYATINI KAYBETTİ

Yolda uygulama noktasını gören şüpheli, Erdem’den otomobili durdurmasını istedi. Silahını da bırakıp araçtan inen Gökhan Ermiş kaçtı. Polis, Ermiş’i kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, Sinop’ta, Gökhan E.’nin eşi Çiğdem E.’nin (29) 2017 yılında safra kesesi ameliyatı sırasında aort damarının kesilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda kusuru bulunduğu suçlamasıyla açılan davada Dr. Mustafa Erdem’in 2 yıl 1 ay hapse mahkum olduğu, bu cezanın ise 15 bin TL para cezasına çevrildiği tespit edildi.

detail-photo-fancybox-2

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Emniyet’teki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Gökhan Ermiş’in ifadesi de ortaya çıktı. Ermiş’in “Denk geldik arabasına bindim. Planlanmış bir şey değildi. Sonrasında olay buralara kadar geldi” dediği öğrenildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL