Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi Direktörü Dmitriy Shugaev, 5. nesil savaş uçağı üretimi konusunda Türkiye’ye destek verebileceklerini söyledi. Böyle duyurdu: Türkiye’ye destek verebiliriz Rusya Federal Askeri ve Teknik..
Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi Direktörü Dmitriy Shugaev, 5. nesil savaş uçağı üretimi konusunda Türkiye’ye destek verebileceklerini söyledi.
Böyle duyurdu: Türkiye’ye destek verebiliriz
Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Direktörü Dmitriy Shugaev, Rus basınına verdiği röportajda 2021 Uluslararası Askeri-Teknik Forumu’nda iki milyar avronun üzerinde sözleşme imzalandığını söyledi.
Shugaev, “Bugün, iki milyar avronun üzerinde sözleşme imzalandığını söyleyebiliriz. Bu ciddi bir rakam. İmzacılar arasında ortaklarımız ve en yakın komşularımız var. Kazakistan, Ermenistan, Beyaz Rusya, Özbekistan, Hindistan, Çin ve Myanmar” dedi.
Forumun müzakere süreci için fırsatlar sunduğunu kaydeden Shugaev ayrıca müşterilerin T-90MS tankı, Antey-4000 hava savunma sistemi, Mi-17, Mi-28NM helikopterleri ve hafif silahlara büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekti.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)