Manşet Yaşam

Depremzedelere büyük ayıp! Gördükleri manzaraya isyan ettiler: Gücümüze gidiyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören binalara giren hırsızlar su sayaçlarını söktü. Mağdur olduklarını ifade eden depremzede vatandaşlar, “Zaten depremden çıktık bir travma halindeyiz. Böyle bir olay da..

Depremzedelere büyük ayıp! Gördükleri manzaraya isyan ettiler: Gücümüze gidiyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören binalara giren hırsızlar su sayaçlarını söktü. Mağdur olduklarını ifade eden depremzede vatandaşlar, “Zaten depremden çıktık bir travma halindeyiz. Böyle bir olay da olunca gücümüze gidiyor” dedi.

Depremzedelere büyük ayıp! Gördükleri manzaraya isyan ettiler: Gücümüze gidiyor

Kırıkhan ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi 333 sokak Turan Şimşek Apartmanı’nda meydana gelen olayda hırsızlar, hasarlı binalara girerek depremzede vatandaşların su sayaçlarını sökerek çaldı. Binadaki borulardan sular akarken depremzede vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

“GÜCÜMÜZE GİDİYOR”

Evi hasar alınca tahliye edip çadırkentte yaşamaya başlayan depremzede vatandaşlardan Bülent Kızıltaş, “Su sayaçlarımızı çalıp götürmüşler. Emniyete haber verdik sağ olsun geldiler. Yetkililerden yardım istiyoruz. Binalarımıza oturduğumuz evlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Zaten depremden çıktık bir travma halindeyiz. Böyle bir olay da olunca gücümüze gidiyor” dedi.

“DEVLETİMİZDEN YARDIM BEKLİYORUZ”

Depremzede vatandaşlardan İsmet Ankay da, “Evimizi barkımızı bıraktık çadırlarda yaşıyoruz. Depremden dolayı mağduruz. Birde hırsızlar binalarımıza gidiyorlar. Bugün yine girdiler su saatlerimizi çaldılar. Evimizin içine kadar sular giriyor. Yani biz devletimizden yardım bekliyoruz. Bir felaketin içindeyiz birde bunlarla uğraşıyoruz” diye konuştu.

İşte Kırıkhan’dan gelen o görüntüler;

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL