Manşet Spor

Fenerbahçe’den taraftara ‘5 yıldız’ müjdesi: Kupa finaline yeni formayla çıkacaklar

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finaline saatler kala çarpıcı bir karar verdi. Sarı-Lacivertliler, Medipol Başakşehir maçına yeni sezonda giyeceği 5 yıldızlı forma ile çıkacak. Fenerbahçe’den taraftara ‘5 yıldız’ müjdesi: Kupa finaline..

Fenerbahçe’den taraftara ‘5 yıldız’ müjdesi: Kupa finaline yeni formayla çıkacaklar

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finaline saatler kala çarpıcı bir karar verdi. Sarı-Lacivertliler, Medipol Başakşehir maçına yeni sezonda giyeceği 5 yıldızlı forma ile çıkacak.

Fenerbahçe’den taraftara ‘5 yıldız’ müjdesi: Kupa finaline yeni formayla çıkacaklar

Türkiye Kupası finalinde bu akşam Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe, maç öncesi çarpıcı bir hamle yaptı. Sarı-Lacivertliler, saat 20.45’te başlayacak olan İzmir’deki final maçına yeni sezonda giyeceği formayla çıkacağını duyurdu.

FENERBAHÇE’DEN TARAFTARA MÜJDE

Türkiye Kupası finali öncesi taraftarına müjdeli bir haber veren Sarı-Lacivertliler, 1959 öncesi şampiyonluklara dikkat çekmek için tasarlattıkları 5 yıldızlı yeni sezon formasının resmi ürün tedarikçisi Fenerium üzerinden satın alınabileceğini belirtti.

Sarı lacivertliler, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şanlı tarihimizin gözdesi, Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor! Futbol Takımımız bugün Ziraat Türkiye Kupası final maçında 2023-24 yeni sezon formalarımızla sahada yerini alacak; Biricik Çubuklumuz, Türkiye Kupası final maçımızda milyonlarla kavuşacak! Yeni çubuklumuz karşılaşma sonrasında fenerium.com’da ön satışta!”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL