Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla başlarken, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli, Omar Elabellaoui ve Mostafa..
Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla başlarken, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli, Omar Elabellaoui ve Mostafa Mohamed’in durumları ile ilgili de açıklama yaptı.
Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili açıklama
Karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Kerem Aktürkoğlu’nun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. Futbolcunun tedavisine başlandı.
Sacha Boey takımla çalışmalara başladı. Omar Elabdellaoui, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştıktan sonra kendisi için hazırlanan ekstra kuvvet çalışmasıyla bugünkü programını tamamladı. Milli takımlarından sakat dönen Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)