Manşet Siyaset

MHP’li Karakaya: Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP’nin Ankara Birinci Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Karaali mahallesinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada “Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız” diyen..

MHP’li Karakaya: Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP’nin Ankara Birinci Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Karaali mahallesinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada “Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız” diyen MHP’li Karakaya, “İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik. Varsın birileri bölücüleri, teröristleri, yedi düveli yanına alsın. Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz.” dedi.

MHP’li Karakaya: Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Ankara Birinci Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı Ilçe başkanı Serdar Tekin ve teşkilât mensupları ile hafta sonu ilk olarak Gölbaşı Karaali mahallesinde hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya gelen Karakaya, önemli açıklamalarda bulundu.

detail-photo-fancybox-0

Karakaya, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“HEPSİNİN BİLEĞİNİ SANDIKTA BÜKECEĞİZ”

“İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik, bir araya geldik. Varsın birileri bölücüleri, teröristleri, yedi düveli yanına alsın. Varsın birileri iftira ve yalan rüzgarından medet umsun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup, sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Hiç fark etmez. Çırpınışları boşuna, hevesleri beyhudedir. Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz.”

detail-photo-fancybox-1

 “HEDEFİMİZ GELECEĞİN KÜRESEL GÜCÜ TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETMEK”

“Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız” diyen MHP’li Karakaya, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’yi muhannete muhtaç etmeyeceğiz. Türk ve Türkiye Vizyonunun temelleri atılmış, parlak sayfaları açılmıştır. Hedefimiz; Türkiye ve dünya dinamiklerini göz kamaştıran bir vizyonla çağı Türkçe algılayıp yorumlamak, geleceğin küresel gücü Türkiye’yi inşa etmektir. Bu çerçevede, orta vadeli hedeflerimizi ortaya koyan “2033 Vizyonu”muz, Türkiye’nin bölgesinde düzen kuran ve istikrar sağlayan siyasî, askerî ve ekonomik bir güç olacağını öngörmektedir. Uzun vadeli stratejik hedefimiz ise küresel sistemde en etkin aktörlerden biri olarak öne çıkacak Türkiye’nin 2053 yılında tüm dünya tarafından “Lider Ülke ve Süper Güç” olarak tescillenmesidir.”

detail-photo-fancybox-3

Oradan Bala Beynam da cenaze törenine katılarak, vatandaşların yağmur duasına iştirak etti. Bir sonraki gün ise MHP MYK üyesi ve 1’inci Bölge  Milletvekili adayı İbrahim Çiftçi, Türkiye Kamu-sen eski Genel Başkanı Önder Kahveci ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde kamuda görevli kadın çalışanlarla, Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu’nun kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

“KADIN YOKSA BEŞERİYET YOKTUR”

Karakaya, burada yaptığı konuşmada ise “Kadın insandır, kadın itibardır, kadın iffettir, kadın iradedir, kadın istikbaldir, kadın istiklaldir. Kadın yoksa beşeriyet yoktur, hayatın canlılığı bitmiştir.” ifadelerini kullandı.

detail-photo-fancybox-4

Yine aynı gün Karakaya, Çankaya’ya bağlı Karataş ve Mühye ve Yakupabdal Köylerini MHP 1’inci bölge  Milletvekili Adayı Adnan Yirik, MHP Çankaya ilçe başkanı Serkan Damar ve teşkilât mensupları ile ziyaret etti.

Akşam saatlerinde ise Mamak İlçe başkanlığı organizesinde Yeşibayır’da Mamaklı hemşehrileri ile bir araya geldi. Geceye yakın bir vakitte ise Ahiliğin kadim şehri, Ozanlar diyarı, Aşıkpaşa’nın yadigarı, Dulkadirli Seyranbağları Kırşehirliler Derneğine misafir oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL