Manşet Siyaset

MHP’li Osmanağaoğlu “MHP vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Bartın İl Başkanlığı Olağan Kongresinde bir konuşma yaptı. Osmanağaoğlu konuşmasında “Milliyetçi Hareket Partisi geçmişin çileli nüshalarından ders çıkaran, çıkardığı derslerden tecrübe edinen,..

MHP’li Osmanağaoğlu “MHP vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Bartın İl Başkanlığı Olağan Kongresinde bir konuşma yaptı. Osmanağaoğlu konuşmasında “Milliyetçi Hareket Partisi geçmişin çileli nüshalarından ders çıkaran, çıkardığı derslerden tecrübe edinen, edindiği tecrübelerle de geleceğe umut olan vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır.” İfadelerini kullandı.

MHP’li Osmanağaoğlu “MHP vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bartın İl Başkanlığı Olağan Kongresinde bir konuşma yaptı. Osmanağaoğlu konuşmasında “Milliyetçi Hareket Partisi geçmişin çileli nüshalarından ders çıkaran, çıkardığı derslerden tecrübe edinen, edindiği tecrübelerle de geleceğe umut olan vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır. Devlet Bahçeli’nin her attığı adımın, aldığı her kararın Türk milletinin birliğini ve devletinin dirliğini öne alan adımlar ve kararlar olduğunu net bir şekilde bilmektedir.” İfadelerini kullandı.

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu’nun konuşmasının tamamı:

Sayın MYK Üyem, Kıymetli İl Başkanım, Saygıdeğer Belediye Başkanım, Ülkü Ocakları Başkanım, hepsi bir birinden değerli İlçe Başkanlarım, KAÇEP Başkanlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sözlerimin başında; yüzyılların mirasını Anadolu’ya taşıyarak milli mücadelenin yükünü sırtlanan, yüklendiği misyon ile Türk milletinin istikbal ve mukadderatının vazgeçilmezi olan bu toprakların evlatlarını, siz değerli Bartınlı hemşerilerime hürmetlerimi sunuyorum.  Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Kıymetli dava arkadaşlarım; Ne mutlu ki; yarım asrı aşan şerefli mazisiyle, Türk siyasetinin mihenk taşı haline gelen Milliyetçi Hareket Parti’mizin 14. Büyük Kurultayına sayılı günler kalmıştır.  Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen ilçe kongrelerimiz heyecanımıza heyecan katmış, halen devam eden il kongrelerimiz ise geleceğe daha emin adımlarla yürümek için sabırsızlanan Türk milliyetçilerini daha da emin kılmıştır. Açık bir şekilde ifade etmem gerekir ki; Cumhuriyet’imizi ikinci yüzyılında zirveye taşıma kararlılığımızı, doğa harikası coğrafyasıyla huzur aşılayan Bartın’ımızda görmek mutluluk vericidir. Önümüzdeki yüzyılı Türk asrı yapma kararlılığımızı, emeğin şiirini yerin yüzlerce metre altında yazan insanların yurdu Bartın’ımızda görmek cesaret vericidir.

İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEMEYE KARARLIYIZ

Ülkemizi “İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe”  taşıma kararlılığının, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışının vatandaşlarımızla buluştuğu, yurdumuzun her köşesinde örnek gösterilerek anlatılan hizmetlerin vatandaşlarımıza verildiği Bartın’ımızda görmek mutluluk vericidir. Ülkülerimize ulaşacağımızdan eminiz çünkü; bu topraklar kendisini akbaba misali yemek isteyen istilacılarla mücadele ruhunun demlendiği topraklardır. İlkelerimizden taviz vermemeye kararlıyız çünkü; bu topraklar tıpkı 100 yıl önce memleketin dört bir yanını ihya eden, cesaretin ve umudun her dem coşkusunu koruduğu topraklardır.

MHP VİZYON SAHİBİ KADROLARIN ŞEKİLLENDİĞİ BİR OCAĞIN ADIDIR

1459 yılında, Yüce Allah’ın, Fatih Sultan Mehmet’i ve kahraman ordusunu vesile kılarak Türk milletine bahşettiği bu emanete sahip çıkmamak mümkün müdür?  Milli mücadele döneminde, Yüzbaşı Cevat Rıfat Bey’in Bartın’da gösterdiği mücadele azmini unutmak mümkün müdür? Binbaşı Ethem Bey’in, Binbaşı Murat Bey’in, Rıfat Kaptan’ın, azamet aleminin hükümdarı Allah’a tam bir teslimiyet içinde sergilediği kurtuluş mücadelesini hatırdan çıkarmak mümkün müdür? Elbette mümkün değildir! Elbette ihtimal dahlinde değildir! Çünkü; Milliyetçi Hareket Partisi geçmişin çileli nüshalarından ders çıkaran, çıkardığı derslerden tecrübe edinen, edindiği tecrübelerle de geleceğe umut olan vizyon sahibi kadroların şekillendiği bir ocağın adıdır.

detail-photo-fancybox-0

Doğrudur!  Bazen anlaşılmamız zaman alabiliyor. Bazen yaptıklarımızın sebepleri sabırla müşahede edildiğinde anlaşılabiliyor.  Ama gerçek şudur ki; Türk milleti, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve onun Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin her attığı adımın, aldığı her kararın Türk milletinin birliğini ve devletinin dirliğini öne alan adımlar ve kararlar olduğunu net bir şekilde bilmektedir. Eğer bugün; bir vatandaşımız Milliyetçi Hareket Partisine oy vermemiş olsa dahi, söz konusu vatan ve milletin istiklali olduğunda, MHP’ye ve Devlet Bahçeli’ye duyduğu güveni hissediyor ve ifade ediyorsa bu bizim için en büyük övünç kaynağıdır.

Evet bir siyasi parti olarak oya ihtiyacımız var. Ama her şeyden önce memlekete ihtiyacımız var, her şeyden önce devlete ihtiyacımız var. O yüzdendir ki; siyasetimizin ana omurgası “Her Şeyden Önce Türkiye” sözünden oluşmuştur.  O yüzdendir ki; politikalarımızın temel direkleri “Önce Ülkem ve Milletim” kaidesiyle inşa edilmiştir.  Çok şükür; insanlarımızın gönlünde taht kuran bir Liderimiz, vatandaşlarımızın güvenerek sırtını dayayabileceği bir partimiz vardır.

GELİP GEÇİCİ HEVESLER ETRAFINDA TOPLANAN, KİN VE NEFRET ÜZERİNDEN SİYASİ RANT YAPANLAR GELİP GEÇMİŞTİR

Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Değerli misafirler;14 Mayıs ve 28 Mayısta gerçekleşen seçimlerde, Türk milleti kendisine dayatılan yuvarlak masanın itibarsız mensuplarının, zayıf da olsa var olan kabiliyetlerini adeta felce uğratmıştır. Türk milleti öyle bir karar vermiştir ki; biz zillet dediğimizde zillet ifadesini sert bulanlar dahi bugün zillet tanımının bu Genel Başkanlar için yetersiz kaldığını söylemektedir. Görülmüştür ki; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı, tüm hacmiyle yatağında ağır ağır akan Bartın Çayının suları gibi hedefine ilerlemektedir. Görülmüştür ki; gelip geçici hevesler etrafında toplanan, kin ve nefret üzerinden siyasi rant devşirebileceklerini sananlar küçük dalgalar gibi gelip geçmiştir.  Evet; bu dalgalar suyun yüzünü bulandırmış, akıp giden nehrin üzerindeki köpükler gibi zaman zaman daha fazla dikkat çekmiştir. Ama günün sonunda nehir akmakta, ulaşılamaz denilen ülküler daha da yakınlaşmakta, rüzgar hangi yönden eserse essin istikametten bir milim dahi sapma yaşanmamaktadır.

İşte bu aklın membaı Türk tarihi, koruyucuları Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları, uygulayıcıları ise Liderimiz Sayın Devlet Bahçeliyle birlikte topyekun Türk milletidir. İnanıyorum ki; bu aklın ışığında, milletimiz Mart 2024 seçimlerinde de suyun üstündeki köpükleri silip atacaktır.

detail-photo-fancybox-2

Bunu başarmakta kararlıyız. Ruhumuzun tüm kaynaklarıyla, irademizin tüm kabiliyetleriyle, birlik bilincimizin tüm coşkusuyla, düşüncelerimizle, eylemlerimizle hedeflerimize ulaşmakta, “Uyumlu Yönetimle Uyumlu Geleceğe” anlayışıyla milletimizin dertlerine derman olmaya kararlıyız. “İnsanın kanadı, gayretidir. “ diyen Mevlana’nın bu öğüdü azmimizin kaynağıdır. “Doğruluk karargahımızdır.” diyen Hünkar Hacı Bektaş-ı Velinin öğüdü siyasetimizin omurgasıdır. “Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle” diyen Pir Şeyh Şaban-ı Veli’nin öğüdü ise yolumuzdaki dikenleri gül bahçesine çeviren inancımızın membaıdır. Bu yüzdendir gür bir sesle diyebiliyorum ki; kaynağımız saf, siyasetimiz doğru, inancımız tamdır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi:

“Türk milliyetçilerinin, bu aziz vatanla, bu büyük milletle ömür boyu sürecek bir “Sadakat, Sevda ve Hizmet Sözleşmesi” vardır.

Bu sözleşme “Devlet-i ebed müddet”, “Millet-i ebed müddet” sözleşmesidir. Bu sözleşme tek taraflıdır. Alacak hanesi boş, borç hanesi yüklüdür.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım; Bir kez daha kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hedeflerimiz büyüktür. Gözlerimiz ufka bakmaktadır. Ufukta görünen Kızılelmamıza ulaşmak için her dem yeniden doğup, en taze heyecanla yürüyeceğimize şüphe yoktur.   Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun var olun hepiniz Allah’a emanet olun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL