Manşet Spor

Milli Takım’ın efsanesi geri dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek

Futbolseverler bu habere çok sevinecek, takımın efsanesi dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek… Çalımların prensi milli takıma geri dönüyor. Onca sakatlıktan sonra efsaneyi tekrar diriltecek gibi duruyor. İşte detaylar… Milli Takım’ın..

Milli Takım’ın efsanesi geri dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek

Futbolseverler bu habere çok sevinecek, takımın efsanesi dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek… Çalımların prensi milli takıma geri dönüyor. Onca sakatlıktan sonra efsaneyi tekrar diriltecek gibi duruyor. İşte detaylar…

Milli Takım’ın efsanesi geri dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek

A Milli Futbol Takımımız, Letonya mücadelesinde büyük bir başarı göstererek 4-0’lık bir galibiyet elde etti. Bu başarısıyla tüm ülkeyi gururlandırırken EURO 2024 Avrupa Şampiyonası biletini de kaptı. Maçın ilk dakikalarından son dakikalarına kadar rakibinin karşısında heyecanlandıran bir performans sergileyen milli takım hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

​​Foto - Milli Takım’ın efsanesi geri dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek

Sezon başında Real Madrid ile sözleşme imzalayan ve genç yaşında ülkesini gururla temsil eden Arda Güler, talihsiz sakatlıkları yüzünden milli takımdan uzak kalmıştı. Başarılı futbolcunun dönüşü dört gözle beklenirken sevindiren haber geldi. İspanyol basınından alınan bilgilere göre ikinci sakatlığını da atlatan Güler, çalışmalara başladı ve milli aradan sonra sahalara geri dönecek. Milli takımımız gruptaki son maçını 21 Kasım tarihinde Galler ile yapacak. Galler’e konuk olacak kadroda Arda Güler’in de sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Foto - Milli Takım’ın efsanesi geri dönüyor! Rakipler şimdi tırnaklarını yiyecek

Milli takımın son karşılaşmasının ardından yayımladığı yazıda konuyu ele alan Bülent Timurlenk, “Hakan Çalhanoğlu, Inter’de artık farklı bir pozisyonda ve topla buluştuğunda orta saha derininde yüzü hep rakip kaleye dönük oynuyor. Sakat Arda Güler döndüğünde santrfor arkasında oyunu 360 derece görebilen genç kadife ayaklar fark yaratacak” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL