Dünya Manşet

Stoltenberg’den flaş açıklama! Türkiye ve İsveç kararını duyurdu

Son dakika haberi: NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, 11-12 Temmuz’daki NATO zirvesi öncesi İsveç’in NATO üyelik başvurusunu görüşmek üzere Brüksel’de bir toplantı yapılacağını açıkladı. Stoltenberg’den flaş açıklama! Türkiye ve İsveç kararını..

Stoltenberg’den flaş açıklama! Türkiye ve İsveç kararını duyurdu

Son dakika haberi: NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, 11-12 Temmuz’daki NATO zirvesi öncesi İsveç’in NATO üyelik başvurusunu görüşmek üzere Brüksel’de bir toplantı yapılacağını açıkladı.

Stoltenberg’den flaş açıklama! Türkiye ve İsveç kararını duyurdu

Son dakika haberi: NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 11-12 Temmuz’da Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenecek NATO zirvesi öncesinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Türkiye ve İsveç’in Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılacak üst düzey bir toplantıda bir araya geleceğini duyuran Stoltenberg, toplantının gündem maddesinin İsveç’in NATO üyelik başvurusu olduğunu söyledi.

Reuters’ın haberine göre, toplantıyla ilgili bilgi veren Stoltenberg, “Bu toplantı, dışişleri bakanlarını, istihbarat şeflerini ve milli güvenlik danışmanlarını kapsayacak. Amacı, İsveç’in NATO üyeliğini tamamlamak için ilerleme kaydetmek” dedi.

 

AYRINTILAR GELİYOR…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL