Genel Manşet

Yağışlı hava yeni haftada da etkisini sürdürecek

Yurt genelinde yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Yarın da İç Anadolu, Ege, Batı Akdeniz ve Orta Karadeniz bölgelerinde kuvvetli yağış var. Hava sıcaklığının da 3 ila 5 derece düşmesi bekleniyor. Yağışlı..

Yağışlı hava yeni haftada da etkisini sürdürecek

Yurt genelinde yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Yarın da İç Anadolu, Ege, Batı Akdeniz ve Orta Karadeniz bölgelerinde kuvvetli yağış var. Hava sıcaklığının da 3 ila 5 derece düşmesi bekleniyor.

Yağışlı hava yeni haftada da etkisini sürdürecek

Haziran ortasına yaklaşılırken yağışlar devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa, Burdur, Isparta ve Antalya çevreleri ile Muğla, Aydın ve İzmir’in iç kesimlerinde yarın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ SAAT VERDİ

Orta Karadeniz’de ise Tokat, Amasya, Çorum, Samsun ve Ordu çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışların Ege ve Batı Akdeniz’de yarın saat 12.00-22.00, Orta Karadeniz’de 08.00-21.00 saatleri arasında olması tahmin ediliyor.

Yarın Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde, Konya ve Karaman çevrelerinde de gök gürültülü sağanak öğle saatlerinden sonra da yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Erzurum’da 4,6 büyüklüğünde deprem

Erzurum’da 4,6 büyüklüğünde deprem

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA DÜŞECEK

Kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Hava sıcaklığı ise yağış alan yurdun iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin altına düşecek. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL