Güncel Manşet

Dondurucu soğuklara ara!

İzlanda üzerinden gelen soğuk hava dalgası etkisini gösteriyor. Bu soğuk hava beraberinde kar yağışını da getirdi. Önümüzdeki hafta ise hava sıcaklıklarının 3-4 gün boyunca 5 derece arması bekleniyor. İşte İstanbul,..

Dondurucu soğuklara ara!

İzlanda üzerinden gelen soğuk hava dalgası etkisini gösteriyor. Bu soğuk hava beraberinde kar yağışını da getirdi. Önümüzdeki hafta ise hava sıcaklıklarının 3-4 gün boyunca 5 derece arması bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu…

Dondurucu soğuklara ara!

Pazar günü sıcaklık biraz artsa bile ülke genelinde ayaz ve don etkisini sürdürüyor. Yeni hafta daha ılık geçecek.

Beş büyük kentte de hava güneşli ama hala soğuk. İstanbul ve Bursa 7, Ankara 3, İzmir 9, Antalya 15 derece. Ankara gece -4 dereceye inecek. Pazartesi batıda sıcaklık 5 derece artıyor.

Marmara’da pazar günü güneş var ama ayaz etkili, sıcaklık 7-9 derece civarında. Bu gece de don oluşacak. Salı gelecek yağmurlu ise hava ısınacak.

İç Anadolu’da yine kuvvetli don var. Gece Sivas -7, Eskişehir -5, Kayseri -6 derece. Öğle saatlerinde de sıcaklık 3-4 dereceleri geçmiyor. Pazartesi sıcaklıkta artış var.

-2

Ege’de pazar rüzgarın hızı azalıyor, hava güneşli, iç kesimlerde sis oluşacak. Muğla 9, Manisa 8, Bodrum 14, Afyon sisli 5 derece. Pazartesi sıcaklık 3-4 derece daha yüksek.

1-846

Akdeniz kıyıları  biraz bulutlu, sonraki günlerde yağmur var. Adana 16, Kahramanmaraş 10, Hatay 13 derece. Güneydoğu parçalı bulutlu, salı yeniden yağış geliyor. Gaziantep 9, Diyarbakır 7 derece.

2-695

Karadeniz’de pazar günü kar ara veriyor. Bolu 3, Samsun ve Zonguldak 7, Trabzon 4 derece.

3-516

Doğu Anadolu’da kar yağışı sadece Van- Hakkari’de sürüyor, diğer yerlerde don ve sis etkili, Erzurum gece -12 dereceye inecek. Öğle ise Malatya 3 derece.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL