Gündem Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak adaylarını açıkladı “En önemli hedef enerjide tam bağımsızlık”

Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine Zonguldak’ta başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde Zonguldak İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak adaylarını açıkladı “En önemli hedef..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak adaylarını açıkladı “En önemli hedef enerjide tam bağımsızlık”

Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine Zonguldak’ta başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde Zonguldak İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak adaylarını açıkladı “En önemli hedef enerjide tam bağımsızlık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

İşte AK Parti’nin Zonguldak İlçe Belediye Başkan adayları;

Alatlı: Recep Ocak

Çaycuma: Bünyamin Bostancı

Devrek: Özcan Ulupınar

Ereğli: İbrahim Sezer

Gökçebey: Erkan Soner Kodaman

Kilimli: Kamil Altun

Kozlu: Ali Bektaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar;

Miting alanımız büyümüş, genişlemiş. Yeni meydanımız şehrimize çok yakışmış. Zonguldakla aramızdaki sevda çok daha fazla büyümüş. Siz böyle bize sahip çıktıkça bizi kimse yolumuzdan alıkoyamaz. Zonguldak bizim yanımızda durdukça ne PKK ne FETÖ ne DHKP/C’li hainler karşımızda durabilir.

9 ay önce 20 Nisan tarihinde gelmiştim. Karadeniz doğalgazını resmen devreye almanın gururunu yaşamıştık. Ücretsiz doğalgaz desteğimizi sürdürüyoruz. İlk ay konutlardan hiçbir ücret almadık. Vatandaşlarımızın doğalgaz faturasını biz ödedik. 11 ay boyunca konutlarda kullanılan 25 m3’lük doğalgaz bedelinin bilabedel olacağını söyledik. Bu uygulamayı Nisan 2024’e kadar devam ettireceğiz. Vatandaşa 84 milyar destek sağlamış olacağız.

“GABAR’DA GÜNLÜK ÜRETİM 35 BİN VARİL”

Kendi gemilerimizle sismik arama çalışmaları devam ediyor. Zonguldak’ı kömürden sonra doğalgazın merkezi haline getirmekte kararlıyız. Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimiz. Türkiye’nin enerji güvenliğini garanti edecek hamleleri hayata geçiriyoruz.

Karadeniz doğalgazının ardından Gabar’da bulduğumuz petrol bu atılımlardan biriydi. Muhalefet bu keşfimize de bir kulp takmıştı. Milletin sevincine ortak olmak yerine alaya almışlardı. Muhalefetin burun kıvırdığı Gabar’daki petrol kuyumuzun günlük üretimi bugün itibariyle 35 bin varili geçti. 2024 sonunda Gabar’da günlük üretim miktarının 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz.

Bugün bu ilk mitingim. Nereden başlıyoruz Zonguldak’tan. Yarın yolumuza Tekirdağ’la devam edeceğiz. Zonguldak’a aşkla hizmet edecek belediye başkan adaylarımızı takdim edeceğim.

Seçim kazanmak uğruna devletin bakanlarını pazarlık konusu yapacak kadar ihtiraslarının kurbanı oldular. Bu kirli plana sizinle beraber geçit vermedik. İlk turda yüzde 52, ikinci turda yüzde 55 oy oranıyla Zonguldak milletin adamına çok güçlü bir şekilde sahip çıktı. Zonguldak halkına bize olan güvenleri ve vefaları için buradan teşekkürlerimizi iletiyorum. Sizin emanetinize asla gölge düşürmeyeceğiz. Gece gündüz koşturacağız. Bundan en küçük bir şüpheniz olmasın. Zonguldak milli dayanışmanın da sembol şehri. Bunu 6 Şubat’ta bir kez daha gördük. Zonguldaklı madencilerimiz var ya, sarı bereliler var ya, enkazların altındaki vatandaşları kurtarmak için seferber oldular. Madenci kardeşlerime milletim adına tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.

“BİZ BU MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ”

Son bir haftadır deprem bölgesindeydim. Her depremzede kardeşlerimize yalnız olmadıklarını gösterdik. Asrın felaketinin üzerinden hamdolsun asrın birlikteliğiyle geliyoruz. Deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırana kadar durmayacak, dinlenmeyeceğiz. Depremlerde, sellerde, maden kazalarında hayatını kaybedenleri rahmetle yad ediyorum.

Bizim referansımız eserlerimizdir. Biz meydanlarda kurusıkı atıp göreve gelince bir daha oralara uğramayanlardan değiliz. Biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız. Biz bu millete hizmet için varız.

Onlar çok az iş ama bol bol şov ve reklam yaparlar. Biz icraatlerimizle, projelerimizle konuşuruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL