Gündem Manşet

Hafta sonu ve yeni haftada havalar ısınacak

Meteoroloji’ye göre, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların batı bölgelerden başlayarak artması bekleniyor. Hafta sonu ve yeni haftada ise Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz dışındaki bölgelerde sıcaklıkta 4 ila 6 derece arasında bir..

Hafta sonu ve yeni haftada havalar ısınacak

Meteoroloji’ye göre, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların batı bölgelerden başlayarak artması bekleniyor. Hafta sonu ve yeni haftada ise Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz dışındaki bölgelerde sıcaklıkta 4 ila 6 derece arasında bir artış öngörülüyor.

Hafta sonu ve yeni haftada havalar ısınacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bugün Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak, bazı bölgelerde yağışlı bir gün geçireceğiz.

YAĞIŞ TAHMİNİ

Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop çevrelerinde yağışlar görülecek. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenirken, İç Anadolu’nun kuzeydoğusunun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Hava-durumu

SICAKLIK DEĞİŞİMLERİ

Hafta sonuna doğru hava sıcaklıklarında artış gözlenecek. Batı bölgelerden başlayarak artacak olan sıcaklıklar, hafta sonu ve yeni haftada Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi hariç yurdun diğer kesimlerinde 4 ila 6 dereceye kadar yükselecek.

BEKLENEN SICAKLIK DEĞERLERİ

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklıklarının şu değerlere yükselmesi bekleniyor:

Ankara: 16°C

İstanbul: 17°C

Antalya: 21°C

İzmir: 20°C

Samsun: 14°C

Diyarbakır: 15°C

Adana: 23°C

 

EDİTÖR: Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL